Vezetőfejlesztés


A működési folyamatok fejlesztése, nem képzelhető el a szervezet és az abban dolgozó munkatársak fejlesztése nélkül. A vállalati teljesítmény a célok, folyamatok, technológia és a szervezet integrált fejlesztésén keresztül emelhető.
Tanácsadói munkáink során sokszor szembesülünk azzal, hogy nem elég (bár az egyik kulcs elem) a fejlődéshez a folyamatok átalakítása és fejlesztése, igazi hosszú távon is fenntartható eredményeket csak akkor tudunk elérni, ha a szervezetet és a szervezetben dolgozó munkatársak kompetenciáját is fejlesztjük.
A szervezetben dolgozó munkatársak eredményességét nagymértékben meghatározza az a környezet (célok, felelősségek definiáltsága, erőforrások rendelkezésre állása, munkatársak együttműködése, hozzáállása, munkahelyi kommunikáció és légkör), amelyben dolgoznak.

Szervezetfejlesztési programjaink célja olyan maradandó változások tudatos megalapozása a szervezetnél (egyéni, csoport és szervezeti szinten), amelyek eredményei a tanácsadó távozását követően is folyamatosan értéktöbbletet és eredményt hoznak az adott területen.

A szervezetfejlesztési programjaink során a következő területek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt:

  • Egyértelmű, a folyamatokhoz illeszkedő felelősségek meghatározása
  • „Jó Gazda” szemlélet kialakítása, az elkötelezettség és felelősségvállalás erősítése
  • A feladatok elvégzéséhez szükséges képességek kialakítása és fejlesztése
  • Következmények alapján történő vezetés
  • A munkatársak felhatalmazása (empowerment)
  • Az érintettek közötti kommunikáció és együttműködés fejlesztése
  • Folyamatos tanulás, visszacsatolás

Az általunk kínált szervezetfejlesztési szolgáltatások:

Vezetői akadémia >>

Vezetői képzés - Készségfejlesztés modul (A)

2024. Szeptember 5-6

A képzés során alkalmazott eljárások hatására fejlődik a résztvevők kifejezőkészsége, együttműködő készsége, önbizalma, kapcsolatteremtési és asszertív kommunikációs képessége, probléma megoldási technikái fejlődnek, új szemléletet kap a hatékonyságnövelés megvalósításában.


Tovább


Vezetői képzés - Kommunikáció és változáskezelés modul (D)

2024. április 25-26

A résztvevők a képzésen megismerik a változáskezelés, asszertív kommunikáció, konfliktus és stresszkezelés, időgazdálkodás alapvető vezetői eszközeit. Fejlesztjük vezetői kommunikáció egyes területeit, amin keresztül befolyásolható egy szervezet eredményes működése és teljesítménye.


Tovább


Tárgyalástechnika

A résztvevők megismertetése a tárgyalástechnika gyakorlatában használt legfontosabb elemeivel és eszközeivel.


Tovább


Művezető képzés

2024. Október 10-11; November 17-18

A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül.


Tovább


Projektmenedzsment képzés

2024. április 10-11-12.

A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására.


Tovább