Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereso


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetői tréningekSealed Air„A Kvalikon számunkra a vevőközpontúság és a magas szakmai színvonal egyik példamutató megtestesítője. Üzleti kapcsolatunk régóta széleskörű, legyen szó akár kaizen workshopról , lean tréningről vagy Best Practice tevékenységről. A Kvalikon megbízható stratégiai partner."

Budapest, 2015. október 14.


Nagy András
Musashi Hungary Ipari Kft.
Plant Manager


 

Sealed Air„Aki Lean-nel foglalkozik, az tudja, hogy ez egyszerre munka és hobbi: Munka mert hozadéka van és hobbi, mert az igazi Lean szakember élvezi a folyamatos fejlesztést, szereti annak az emberekre gyakorolt hatását.
A Kvalikon Kft. vezetőjében és munkatársaiban ugyanezt tapasztaltam meg. Az első bemutatkozásukkor olyan szakmai felkészültséget és higgadt pragmatizmust mutattak, melyek ígéretesnek bizonyultak az első műhelymunkánk támogatására.
Az elmúlt évek az első benyomásokat megerősítették, így a cég rendszeres partnerünkké, a munkatársaik pedig a Lean-eseink kollégáivá váltak."

Budapest, 2015. október 5.


Zsigmond Viktor
Sanofi-Aventis Zrt.
Operational Excellence Manager


 

Sealed Air„A Kvalikon kft-vel kapcsolatunk 2010-ben kezdődött. Abban az időben több céggel próbálkoztunk, de valahogy nem értettük meg egymást. Egy LEAN konferencián találkozva megismertük a Céget és rövid beszélgetés után megtaláltunk a közös nevezőt. Úgy döntöttünk, hogy együtt megpróbálunk a Kaizen és az 5S bevezetésének ellenállásokkal és régi beidegződésekkel teli ágas-bogas erdejében eligazodni. Segítségükkel sikerült az 5S bevezetésről alkotott saját elképzelésünket is teljes mértékben megvalósítani.  Szentgyörgyvölgyi Miklós jól felkészült szakmai útmutatásával, ahogy terveztük, szép lassan időt hagyva az új folyamatok beépülésének, több éven át tartó munkával bevezettük az 5S rendszert a gyáregység minden területén, a raktártól a mechanikai megmunkáláson és a szereldén át egészen a kiszállításig. Sőt, a lendületet kihasználva az Irodai 5S-t is sikerrel integráltuk. Évekkel később SMED, OEE, R&R területén is indítottunk sikeres Projekteket. Ezek a folyamatok a mai napig folyamatosan segítik munkánkat a PMK RK Rose+Krieger üzemében. Ennek köszönhetően, aki ergonómiai iroda berendezéseket, állítható magasságú irodai asztalokat, lineáris egységeket illetve ipari védőkerítés rendszereket vásárol tőlünk, annak sokkal gyorsabban és jobb minőségben vagyunk képesek egyedi kívánságait teljesíteni."

Budapest, 2015. június 29.


Kiss Zoltán
Phoenix Mecano Kft.
Profit center vezetőSealed Air„Az együttműködésünk a Kvalikonnal immáron 3 éves. A TPM útjára indításával, a teljes körű oktatással és pilot projektekkel kezdődött. Ezzel párhuzamosan elkészítettük az értékáram elemzésünket. Majd ebben az évben egy SMED workshopnak adott helyet a vállalatunk. Ezen az eseményen tökéletesen érzékelhető a módszer egyetemessége, a különböző iparágak közös munkája kiemelkedő eredményeket hozott. A külső szem rendkívül sok olyan fejlődési lehetőséget azonosít, amit a mindennapi rutin elfed. Várjuk az újabb ötleteket, ami a lean útján további inspirációt ad mindkét cégnek!"

Budapest, 2014. szeptember 15.


Varga Margit
Sealed Air Magyarország Kft.
Nyomtatás & Laminálás termelési vezető


 

K & H Bank„Mindig öröm a Kvalikon munkatársaival találkozni; elhivatott és aktív szakértők a LEAN gondolkodásmód és tudásmegosztás terén. Újra és újra élmény találkozni vagy együtt dolgozni például Dr. Németh Balázzsal, akinek lenyűgöző szakmai tudása és gyakorlata sok jó ötletet és megoldást jelentett számomra. Rendezvényeiken sok szakmai barátságot kötöttem már és olyan hálózat része lettem, mely régóta elkísér. Az is sokat jelent, hogy a Kvalikon saját magán is gyakja orola LEAN elveket; minden évben tapasztalom az ügyfélközpontúság, a folyamatos folyamatfejlesztés és állandó tanulás számtalan példáját az együttműködésünk során. Remélem, hogy a jövőben is sok alkalmunk nyílik majd együttműködésre vagy tudásmegosztásra.”

Budapest, 2014. augusztus 27.


Kovács Zsófia
K&H Bank Zrt.
Operational Excellence Kompetencia Központ Vezetője


 

Roto Elzett Certa„Kvalikon - a megbízható partner.
Úttörőként vállalkoztak a lean-alapelvek terjesztésére és a lean-eszköztár használatának betanítására.
Nálunk többnyire kihelyezett tréningeken és workshopokon igazolódott szaktudásuk és rugalmasságuk.
A jó gyakorlatok megosztására szervezett rendezvényeik példaértékűek.”

Lövő, 2014. augusztus 12.


Balogh Sándor
Roto Elzett Certa Kft.
Folyamatmenedzser


 

BPW„Tematikus, cégünkre adaptált oktatóanyagból, szakszerű és gyakorlatias prezentáció, figyelemfelkeltő, lehengerlő előadásmóddal.”

Szombathely, 2014. augusztus 11.

BPW Hungária Kft.


 

Borsod Chem„Cégünk a 2012-ben induló Lean bevezetéssel együtt felmerülő képzési igényeivel kereste meg több alkalommal is a Kvalikont. Megkeresésünkre a cég szakemberei gyorsan reagáltak, a képzésekkel kapcsolatos egyedi igényeinket rugalmasan kezelték, a képzések szervezésével kapcsolatos közös munka során is megfelelő volt az együttműködés.
Az 5-6 napos képzéseket minden esetben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált trénerek tartották cégünk kazincbarcikai telephelyén. Az oktatás a helyi körülményekhez igazodva, a résztvevők hatékony bevonásával zajlott. A trénerek nagy hangsúlyt fektettek az elsajátított elmélet gyakorlati megvalósítására, ami egy vegyipari vállalatnál sokszor igazi kihívást jelent.
A fentieknek köszönhetően az oktatások végére több valós problémára is sikerült megoldást találni, a résztvevők emellett sok új ötlettel gazdagodtak.”

Kazincbarcika, 2014. augusztus 11.


Janusz Szojka
BorsodChem Zrt.
Lean ManagerMAM Hungária„A MAM-Hungária Kft és a Kvalikon Kft közel 10 éves együttműködése komoly sikertörténetként könyvelhető el. Az elmúlt időszakban vállalatunk megismerkedett több olyan, a dolgozókat érintő lehetőséggel, amely a workshopok, a különböző Kaizenhez kapcsolódó tréningek által a termelékenységünk hatékonyságát növelték.  Az együttműködésünknek köszönhetően a MAM-Hungáriánál dolgozó munkavállalók a termeléshez, az egymáshoz és a vállalathoz való viszonya lényegesen javult. A Kaizen, a MAM kultúra szerves részévé vált, olyannyira, hogy a vállalat tulajdonosa a cég stratégiájába is beépítette."

Vaskeresztes, 2014. július 30.


Kis Katalin
MAM-Hungária Kft.
ügyvezető, fióktelep vezető


 

ISD Duneferr„A Kvalikon Kft. tanácsadói több hónapot töltöttek az ISD Dunaferr Zrt-nél. Feladatuk a Lean eszköztárának megismertetése, bevezetése volt a kiválasztott szakterületeken.
Mindannyian kiválóan felkészült szakemberek voltak, könnyen átlátták a számukra addig ismeretlen acélipari területeket. Ami rendkívül lényeges, hogy Kizárólag olyan felkért partnerekkel dolgoztak együtt, akik szintén a szakma elismert mesterei voltak. 
Balázsék jól kommunikáltak az itt dolgozókkal - és szerintem ők is sok tapasztalatot szerezhettek cégünknél, hiszen gyárunkon belül igen különböző technológiákkal, szakembergárdával találkozhattak munkájuk során.
Ezúton is köszönöm színvonalas munkájukat!”

Dunaújváros, 2014. május 14.


Hevesiné Kővári Éva
ISD Dunaferr Zrt.
Minőségügyi és környezetvédelmi igazgató2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1112 Budapest, Jégvirág utca 12. Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>