Best Practice Fórum - Gyárlátogatás


Cégünk célul tűzte ki a hazai és nemzetközi jó gyakorlatok megosztását partnereivel ennek érdekében rendszeresen „Best Practice felméréseket és Best Practice Fórumokat szervezünk, az egyes Best Practice fórumok során olyan kiemelkedő jó gyakorlatokkal rendelkező vállalatokhoz látogatunk el, aki egy-egy kiválasztott területen elismerésre méltó eredményeket értek el és más szervezetek számára is hasznos tapasztalatokat osztanak meg. A Best Practice Fórumok célja házigazda vállalat jó gyakorlatainak, eredményeinek megismerése, a résztvevő közötti tudás és tapasztalat megosztás egy-egy kiválasztott témakörben.

 

BEST PRACTICE FÓRUM - ROTO

A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között.

Helyszín: ROTO Elzett Certa Kft. 9461, Lövő, Kossuth utca 25.

2024. szeptember 26.

85.000 Ft


Tovább


BEST PRACTICE FÓRUM - GE ENERGY

A Fórum célja:   

A digitalizáció és ipar 4.0 gyakorlati megvalósításnak lehetőségeinek,  valamint a Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között.

Helyszín: 2112 Veresegyház, Kisrét utca 1.

2024. április 19.


Tovább


BEST PRACTICE FÓRUM - KÖRBER HUNGÁRIA

A Fórum célja: 

A Körber Hungáriánál működő legjobb gyakorlatok (best practice), és a sikeres vállalati megoldások megosztása a Fórum résztvevői között Visual management és Six Sigma projekteken keresztül.

Helyszín: Körber Hungária Gépgyártó Kft., 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 72.

2024. október 18.

85.000 Ft


Tovább


Itt tudja elolvasni a korábbi fórumok összefoglalóit.