Lean Konferencia Sorozat

 

Az elmúlt évek sikeres rendezvényein eddig több mint 140 vállalat előadói osztották meg tapasztalataikat a termelékenység fejlesztési és veszteségcsökkentési módszerek alkalmazása területén.

Az elmúlt évben közel több, mint 1500 résztvevő látogatott el szakmai programjainkra és a konferenciát követő tréningjeinkre, Best Practice Fórum eseményeinkre. A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, Benchmarkingra, a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre

 

Korábbi konferencia programok

 

Best Practice Fórum Sorozat


A Kvalikon Kft. több, mint 10 éve szervez Best Practice Fórumokat a vállalati legjobb gyakorlatok megosztása érdekében. Az elmúlt években 49 FÓRUMot szerveztünk kihelyezve vállalatoknál, több mint 1500 résztvevővel.

Korábbi Best Practice Fórumok során olyan vállalatokhoz látogattunk el többek között, mint a GE, NOKIA, EON, COCA COLA, K&H Bank, MARS, OPEL, COLOPLAST, SANOFI, EISSMANN, VISTEON, FESTO, SUZUKI.

A Best Practice Fórumok témakörei a következő témaköröket érintették: Stratégiai tervezés, HR, Lean menedzsment, Folyamatmenedzsment, logisztika, képzés, Kaizen, nőségfejlesztés, TPM, változásmenedzsment, problémamegoldás...

A jövőben nem csak a folyamatok, hanem a vezetői gyakorlatok területén is elindítjuk a jó gyakorlat megosztó Fórumokat.

 

Néhány korábbi Best Practice Fórum összefoglaló

Mit mondanak a cégvezetők rendezvényeinkről?

https://www.youtube.com/watch?v=c3MRBd63-Xg