Best Practice Fórum Sorozat


A Kvalikon Kft. több, mint 10 éve szervez Best Practice Fórumokat a vállalati legjobb gyakorlatok megosztása érdekében. Az elmúlt években 53 FÓRUMot szerveztünk kihelyezve vállalatoknál, több mint 1500 résztvevővel.

Korábbi Best Practice Fórumok során olyan vállalatokhoz látogattunk el többek között, mint a GE, NOKIA, EON, COCA COLA, K&H Bank, MARS, OPEL, COLOPLAST, SANOFI, EISSMANN, VISTEON, FESTO, SUZUKI.

A Best Practice Fórumok témakörei a következő témaköröket érintették: Stratégiai tervezés, HR, Lean menedzsment, Folyamatmenedzsment, logisztika, képzés, Kaizen, nőségfejlesztés, TPM, változásmenedzsment, problémamegoldás...

 

Korábbi Best Practice Fórumok

Vezetői Best Practice Fórum sorozat

 

A fórumsorozat célja olyan hiteles vezetők megszólaltatása meghatározott témakörökben, akik tapasztalatukkal, eddigi munkásságukkal jó példát, ösztönzést és irányt tudnak mutatni vezetői kollégáik részére. Fórumaink során több témakörben indítunk párbeszédet, közös tanulást a résztvevő vezetőkkel és közösen megoldásokat, válaszokat kerestünk az általuk felvetett problémákra, kihívásokra.

A fórum sorozatot az országos Best Practice felmérés inspirálta, mely alapján a Top 5 egyéni probléma, amiben a vezetők fejlődni szeretnének:

  1. Stressz kezelés, kiégés
  2. Időgazdálkodás, priorizálás
  3. Vezetési stílusok alkalmazása
  4. Tárgyalás, meggyőzés
  5. Coach típusú vezetés

Korábbi Vezetői Fórumok

I. Vezetői Konferencia - Világgazdaságban megjelent cikk az eseményről

II. Vezetői Best Practice Fórum - Képekben

III. Vezetői Best Practice Fórum

IV. Vezetői Best Practice Fórum

V. Vezetői Best Practice Fórum

VI. Vezetői Best Practice Fórum

VII. Vezetői Best Practice Fórum

VIII. Vezetői Best Practice Fórum

Mit mondanak a cégvezetők rendezvényeinkről?