Tartalom
Tréning kereső
Lean tréningek
Folyamatmenedzsment tréningek
Minőségmenedzsment tréningek
Vezetői tréningek
Képzésszervezés ügyfélszolgálat : |
||
nyitvatartási ideje: H-P 8:30-16:30 óra. | ||
Cím: | 1112 Budapest, Jégvirág utca 12. | |
Tel: | 06-1-201-1235 | |
Fax: |
06-1-201-1235 |
Lean alapok tréning - engedélyes
A képzés célja | A LEAN szemléletű gondolkodásmód elsajátíttatása, fejlesztése. |
Engedély száma | E-001016/2015/D004 |
Időtartam | 24 óra |
Felhívjuk figyelmüket, hogy ha az engedélyezett képzéseket pályázati forrásból valósítják meg, akkor az ÁFA 0%-os. | |
Időpontok és helyszínek |
|
Nagyobb létszám esetén a képzés vállalathoz kihelyezett formában is megrendelhető, igény esetén kérje testre szabott ajánlatunkat a kepzes@kvalikon.hu email címen |
|
Részvételi díj | HUF+ÁFA |
Étkezési díj | HUF+ÁFA |
Tematika |
1. modul
A LEAN filozófia alapjai és módszerei
1. Lean management filozófia
- A LEAN Management és a TPS története
- LEAN versus hagyományos gyártási rendszer
- Hozzáadott érték koncepció, Veszteségek azonosítása
- 7 Veszteség, veszteségcsökkentés
- LEAN alapelvek (5 alapelv)
- Húzó rendszer, JIT, Kanban
- Értékáram (Value Stream)
- Folyamatos anyagáramlás
- Ütemidő fogalma és számítása
- Egy darabos áramlás, kevert modellű gyártás
- 0 hiba koncepció, JIDOKA
- Heijunka, Kiegyensúlyozás
- Cella rendszerű gyártás (U cella)
2. modul
A Kaizen szerepe a LEAN működés megvalósításában
2. Akaizen (folyamatos fejlesztés) filozófia alapjai
- Kaizen alapelvek
- Kaizen módszerek
3. Rendteremtés: Az 5S módszer
- Az 5S bevezetés céljáról és várható eredményeiről elméletben
- Az 5S szerepe, lépései
3. Szabványok, sztenderdek fontosságának megismerése
4. A vizuális menedzsment megismerése
5. SMED alapismeretek
6. TPM alapok
3-4. modul
0 hiba koncepció, hibakiküszöbölés
7. 0 hiba koncepció ismertetése
- „Elsőre jót” minőség elve
- Total Quality Control tevékenységek
- JIDOKA fogalma
- POKA-YOKE fogalma
- Folyamatba épített ellenőrzés
- Folyamatba épített ellenőrzés
Dolgozók bevonása és a LEAN bevezetése
8. A LEAN bevezetése
- A LEAN bevezetés lépései
- A LEAN bevezetés sikertényezői, a LEAN bevezetés alapvető feltételei
9. LEAN bevezetés irányítása, vezetői feladatok
- Dolgozók bevonása
- Javaslati rendszer működésének megismerése
- Minőségkörök, team munka bemutatása
VIZSGA
Letölthető képzési program
|
Online jelentkezés>> | |
Kontakt | Telefon/Fax: (061)201 1235 E-mail: kepzes@kvalikon.hu |
Kvalikon Kft. © 1112 Budapest, Jégvirág utca 12. Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35
e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>