Támogatói ajánlat


A KVALIKON Vezetési Tanácsadó és Rendszerfejlesztő Kft. idei konferenciáján immár 9. alkalommal találkozhatnak egymással a Lean és Kaizen menedzsment iránt érdeklődő cégek, intézmények és szakembereik. Idei programunkon a közelmúlt kihívásokkal teli tapasztalatait osztják meg előadóink, és egyben olyan új modelleket ismertetnek meg a közönséggel, amelyeket iparágtól és cégmérettől függetlenül alkalmazhatnak termelésvezetők, vállalatvezetők, logisztikusok, beszerzők, HR és adminisztrációs területen dolgozók, tanácsadók.


Fókuszban a Lean Vezetés, Lean Coaching, 0 Hiba koncepció - Six Sigma, Veszteségcsökkentés a gyártásban, Lean Office, Kaizen


Az elmúlt évben közel 1000 résztvevő látogatott el szakmai programjainkra és a kongresszust követő képzéseinkre, Best Practice Fórum eseményeinkre.

Az idei konferencia előadói között üdvözölhetjük számos nagy vállalat – többek között az AUDI, EGIS, JOHNSON CONTROLS, KNORR-BREMSE, LEXMARK, MOL, NI, OPEL, RAIFFEISEN, ROBERT BOSCH, SANOFI kiváló vezetőit.

A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, Benchmarkingra, Lean menedzsment és folyamatfejlesztéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre. Kiemelten segítjük a kongresszus résztvevői közötti kapcsolatok épülését kiegészítő programokkal, kiállítási és üzleti kapcsolatépítési lehetőségekkel.

HELYSZÍN:
Danubius Hotel Arena****
H-1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.


Bemutatkozási és támogatási lehetőségek a konferencián


Szeretné kapcsolati tőkéjét növelni? Örülne, ha cégének új termékeit, lehetőségeit minél több célszemélyhez eljuttatnánk? A LEAN Fórum konferencia már jól bevált hagyományához híven idén is különböző támogatási csomagokat állítottunk össze az érdeklődő vállalatok számára.

Célunk olyan látványos megjelenési felületeket biztosítani támogatóink és hirdetőink számára, amelyek hatékonyan szolgálják az értékesítést.

 

Amiért megéri minket szponzorálni:

 • Rendezvényeinken elsősorban közép-, és felsővezetők jelennek meg, vagyis olyan fő döntéshozók, akikkel a közvetlen találkozás, és meggyőzés garancia a jövőbeni komoly profitra.
 • Fórumaink során lezajló előadások és foglalkozások minden cégnek segítenek az újszerű gondolkodás medrébe terelődni, illetve fejlesztésekhez adnak inspirációt, és elméleti muníciót.
 • Mindezen felül on-line és off-line tartalmakban is biztosítjuk a cég megjelenését.
 • Az alábbi szektorok döntéshozói vesznek részt rendezvényeinken:
  • Egészségügyi és gyógyszeripari
  • Energetikai
  • Logisztikai
  • Telekommunikációs és informatikai
  • Gyártás-ipari széles körben (szerszám, autó, étel-ital, nyomda)
  • Bank és pénzügyintézetek
  • Tanácsadó cégek

 

És hogy milyen átlagos csomagokat ajánlunk?

 

 • Bronz csomag: biztosítja a megjelenést a rendezvény kiadványaiban, lehetőséget ad szóróanyag elhelyezésre a rendezvény regisztrációs asztalán, illetve megjelenést biztosít a fórumot hirdető elektronikus hírlevélben (terjesztési lista 6000 partner részére) egy hónapon keresztül.
 • Arany csomag: a bronz csomagon túl lehetőséget nyújt reklám stand felállításra (termékbemutatóra). Lehetőséget biztosítunk egy fő teljeskörű ingyenes részvételére, valamint hirdetésre honlapjainkon.
 • Platina csomag: az eddigieken felül bemutatkozó előadás megtartására is lehetőséget adunk, illetve plusz egy fő (összesen kettő) résztvevő teljeskörű, díjmentes részvételét biztosítjuk.

 

További információ


Kis Rita

projektvezető, szponzoráció

Telefon: +36 (1) 489 0003
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Varga Dávid

képzésszervező, szponzoráció

Telefon: +36 (70) 601 8526
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.